Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "PT-Evolutionen" by Henrik Beyer # Book PDF Kindle ePub Free

PT-Evolutionen

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: PT-Evolutionen
  • Author : Henrik Beyer
  • Release Date : January 10, 2018
  • Genre: Sports & Outdoors,Books,Health, Mind & Body,
  • Pages : * pages
  • Size : 722 KB

Description

Vad krÀvs egentligen för att vi ska lyckas med en lÄngsiktig och hÀlsofrÀmjande livsstilsförÀndring? Hur hittar vi till lustfylld trÀning, sjukdomsförebyggande matvanor och hÀlsobalans?
PT-Evolutionen besvarar dessa avgörande frÄgor och introducerar nya konkreta tillvÀgagÄngssÀtt för personliga trÀnare att arbeta med sina klienter.
Boken Àr uppdelad i tvÄ delar dÀr del 1 presenterar teori och fakta om hÀlsa och trÀning pÄ 2000-talet samt tar upp trÀningstrender, trÀningsmiljöer, mÄl, prestation, dieter och kroppsideal.
PT-evolutionen presenterar hur vi hittar till lustfylld trÀning och balans och vad som ökar chanserna att lyckas med nya trÀnings- och matvanor.
Del 2 innehÄller vetenskapligt baserade metoder och verktyg som personliga trÀnare kan anvÀnda för att stötta klienter till en lÄngsiktigt hÄllbar livsstilsförÀndring. HÀr behandlar vi Àmnen sÄsom hur trÀnare kan arbeta hÀlsofrÀmjande och vilka trÀnings- och matvanor som förebygger de vanligaste folksjukdomarna. I denna del finns Àven konkreta instruktioner i hur ett samtal mellan trÀnare och individ som befinner sig i ett förÀndringsstadie bör föras. I en essentiell del av boken presenteras hur en PT-process, steg för steg, kan stötta klienten frÄn första konsultation till uppföljningspasset.


Free Books Download "PT-Evolutionen" PDF ePub Kindle