Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Purjehdus lÀpi aution meren" by Juha Valtanen ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Purjehdus lÀpi aution meren

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Purjehdus lĂ€pi aution meren
  • Author : Juha Valtanen
  • Release Date : January 25, 2021
  • Genre: Water Sports,Books,Sports & Outdoors,
  • Pages : * pages
  • Size : 37758 KB

Description

"MerellÀ ollessani mieleni valtaa aina tyyneys ja rauha. SiellÀ ollessani sieluni lepÀÀ. Voisin purjehtia ajattomasti galaksien rajattomilla valtamerillÀ."



Suomalainen venekunta siirtopurjehti kevÀÀllÀ 2020 ison katamaraanin nimeltÀÀn Happy Key Ranskasta Kroatiaan koronaepidemian aikana.

Oli varauduttava usean kuukauden matkaan ilman tietoa kotiinpÀÀsystÀ.

Matkan aikana tapahtui paljon mielenkiintoisia asioita, joista kirja kertoo elÀvÀsti ja huumorintajulla. Tarina seuraa Happy Key miehistön jÀnnittÀvÀÀ ja vaiherikasta purjehdusta koronan kiusaamilla vesillÀ.

Kirjassa pyritÀÀn myös vÀlittÀmÀÀn sitÀ erikoista tunnelmaa, joka vallitsi purjehduksen aikana, toki unohtamatta myöskÀÀn lÀpimatkattujen alueiden erikoispiirteitÀ.

TÀmÀ teos vie lukijansa mukanaan, niin uusille vesille, kuin valtameren syville ulapoillekkin. Kirjasta löytyy mietelauseita, runoja, laulujen sanoja ja pÀivittÀiset kokin luomat maukkaat menyytkin.

Kirja on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille luettavaksi. Toki myös seikkailunnÀlkÀiset sekÀ matkapurjehduksesta kiinnostuneet, saavat tiedonhalulleen vastiketta. Kirjassa on 216 sivua ja siitÀ on höystetty yli 110 vÀrikuvalla.

TÀmÀn teoksen syntymisen on mahdollistanut merenkulkijan ja olympiapurjehtijan Juha Valtasen vuosikymmeniÀ kestÀnyt rakkaus ja intohimo vesillÀ liikkumiseen kaikilla maailman merillÀ.


Free Books Download "Purjehdus lÀpi aution meren" PDF ePub Kindle